felicialindberg!

Godmorgon söndag

Jag hade tänkt att jag skulle ha sovmorgon denna söndag, men så fick det inte bli. Då jag igår hade tänkt att jag skulle gå upp tidigt för att starta dagen med plugg, men sov längre än vad jag skulle. Så istället startar jag dagen tidigt idag. Innan jag sätter igång att plugga så ska jag njuta av min två mackor och en kopp kaffe. Det jag hade tänkt att göra idag är väl att skriva på min inlämningsuppgift om människosynen. Annars har jag inget annat inplanerat. 

Just ja! Det blev strömavbrott i hela Falun inatt och jag hade aldrig vaknat om det inte vore för dom som började låta i trapphuset. Så jag vaknade och upptäckte det och sen kunde jag inte somna om på ett tag. Men strömmen kom tillbaka medan jag var vaken. Så det var skönt. Men ja, så jag var lite trött när klockan ringde och är fortfarande trött. Men jag ska dricka mitt kaffe nu, det brukar hjälpa. 

 
Det här kära ni, är kanske inte det nyttigaste men det är otroligt gott och enkelt att göra till frukost eller mellanmål. Det är bara att knäcka ett ägg, häll i en liten skvätt mjölk och sen krydda med det man vill, doppa brödet och stek på. Fattiga Riddare. Svårare än så är det inte. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas