felicialindberg!

Diamond Painting

Nu har jag beställt min första diamond painting från Wish och det blev såklart en uggla som motiv. Man får hem ett pappersark som har klister på sig. Sen får man med en penna för att dutta på ett klistret man får med samt diamanter (pärlor, kan man säga) för att sätta dit. Motivet har en massa rutor med nummer och siffror i sig. Diamanterna som följer med i små förpackningar har olika färger. Så t.ex. så kan det stå Y i en ruta också får man med instruktioner vilken färg Y ska ha. Så tar man pennan, trycker pennan mot klistret för att få upp diamanten och sätter den på pappersarket, rätt färg på rätt bokstav/siffra.  Hoppas ni förstod min lilla förklaring, annars får ni googla eller gå in på youtube. 

OBS! Om ni ska beställa detta från Wish så se till så att det är ett fullt set, så att den inte är halvgjord eller att man inte får med alla verktyg eller liknande. 



Emelie fick hem sin idag och jag tänkte "men herregud, vad är det där?" Hon sa att det är som en mental avslappning, lyssna på musik samtidigt och man behöver inte tänka så mycket på vad man gör, bara följa. Typ som när man målar, man lägger fokus på annat. Jag fick såklart testa eftersom jag inte "trodde" henne och ja, jag tyckte det skulle vara något för mig, så därför beställde jag hem ett eget.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas