felicialindberg!

Kategori: Termin 1

Första tentorna gjorda

Som rubriken lyder, första tentorna gjorda! Det känns så himla bra just nu. Vet ju inte hur det gick på dom två tentorna, men det kändes helt okej och jag svarade på allt (sen om det är rätt är ju en annan femma). Efter vi hade skrivit klart så gick vi ner på stan för att käka lite lunch. Jag har redan hitta ett favoritställe här, TAIRYO tror jag det heter. Serverar både sushi och annat gott.  Sen gick vi till Wayne's Coffee för att köpa Chai Latte.

Jag och Hanna gick sedan tillbaka till skolan och pluggade lite då vi har en inlämningsuppgift som ska vara klar imorgon, så imorgon kommer man väl hänga på skolan hela dagen. Känns som jag får mer gjort när jag sitter i skolan än om jag sitter hemma och i början var det tvärtom. 
 
 
 

GODKÄND

Vi har haft två saker hitills och det är en inlämningsuppgift om Sjuksköterskeprofessionens utveckling som vi skickade in den 5 februari och sedan hade vi ett muntligt seminarium den 11 februari om Omvårdnadsteoretiker. Den munliga delen fick vi redan på några timmar efter och på den blev jag godkänd. Men idag, fick jag äntligen svar (då dom har tre veckor på sig att rätt) och jag blev godkänd på inläningsuppgiften! Har gått runt och funderat på den där uppgiften, det var den första inlämningen och jag kände mig så osäker, men nu kan jag slappa av! 

Nu är det bara att förbereda sig inför dom två tentorna som är på torsdag och sen inlämningsuppgiften som ska vara inne på fredag, som handlar om Människosyn


Kanske inte den mest passande bilden, men jag slängde in den ändå. För så ser det ut dom flesta dagarna. Datorer, böcker och en massa papper. 

Början på termin 1

Började den 18 Januari att få en massa information alltifrån programmet, till skolan, till support osv.. Ja det är mycket att ta in nu i början. Nu har det ändå gått en månad. Vi har (redan) haft en inlämningsuppgift och ett muntligt seminarium. För mig (och jag är nog inte ensam) så har det varit väldigt mycket jobb bakom det jag gjort. Kom igen detta är högskolan och inte gymnasiet. Jo tack, det märks! Att bara lära sig leta rätt i böcker, att försöka förstå och ta in allt, att skriva på ett helt nytt sätt, you name it.. 
 
Är just nu inne på min första hela tentavecka. Den 25/2 har jag två salstentamen och den 26/2 ska en inlämningsuppgift lämnas in. Så när man gjort klart en sak så är det bara att sätta igång med nästa! 
 
Just ja! Kanske ska berätta vad första kursen heter. Läser just nu Omvårdnad och Etik 15 HP

Hanna, jag och Emelie under en paus på en föreläsning.  
 
Upp